Stap over en krijg nu € 50 cadeau

U kent ons als Bolk Assurantiën. Weet u dat u ook bij ons terecht kunt voor al uw bankzaken? Want wij zijn ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U kunt altijd bij ons binnenlopen. Zonder afspraak en wanneer het u uitkomt. Voor een korte vraag, een persoonlijk advies, of hulp bij uw bankzaken. We nemen alle tijd voor u en bij ons wordt u altijd geholpen door iemand die u kent.

€ 50 spaargeld cadeau*
En er is nu een mooie actie: € 50 spaargeld cadeau als u een Plus Betalen rekening van RegioBank opent.* Vindt u overstappen spannend? Niet nodig. Wij zorgen met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. RegioBank is niet voor niets uitgeroepen tot de meest klantgerichte bank van Nederland.


Bankieren zoals u wilt
RegioBank heeft heldere en eenvoudige producten. Zoals de Plus Betalen rekening. Hiermee kunt u bankieren zoals u wilt. Met onze Mobiel Bankieren app, een Wereldpas, internetbankieren en iDEAL. En wilt u overschrijvingsformulieren of papieren afschriften, dan kan dat ook.

Een goed gesprek kent geen eindtijd
Kom langs of bel voor een afspraak. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En u krijgt nu € 50 spaargeld van ons cadeau op een spaarrekening van RegioBank.

Bolk Assurantiën
Annemarie Roetgerink, Nel Haarman en Marilous Ortelee

Telefoon: 0541-662565
Email: info@bolkassurantien.nl
Natuurlijk kunt u ook binnenlopen zonder afspraak. Van maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 uur en van 13.30-17.30 uur.

 * Deze actie loopt tot en met 28 februari 2018. Alleen in combinatie met een RegioBank spaarrekening.
Stap over en laat uw inkomen storten. Lees de voorwaarden op regiobank.nl/actievoorwaarden.